ZORGWERKGEVER VAN HET JAAR 2021

Inschrijven

livestream-awarduitreiking

Het is zover! Na een pittig leeswerk van 113 dossiers zit de taak van de jury erop (nog eens dikke merci!). De 30 genomineerden en de 10 winnaars voor Zorgwerkgever van het Jaar 2021 zijn bekend. Althans voor ons ­čÖé

Op 29 april 2021 kondigen we alle laureaten aan via een buitengewone livestream-uitreiking vanuit de Minard Schouwburg te Gent! SPANNEND!

Meevolgen van de livestream is volledig gratis en de eerste 500 inschrijvingen krijgen een gratis aperobox opgestuurd om thuis of op het werk van te genieten tijdens de show. Hoe zalig is dat?
Na ontvangst van het volledig en juist ingevulde inschrijvingsformulier, ontvangt de deelnemer een schriftelijke bevestiging van deelname. Op 29 april 2021 bezorgen wij jou dan de Youtube-link naar de livestream waar je de awarduitreiking kan meevolgen. De show start om 18u30 en zal gehost worden door de immer sympathieke Joris Hessels (Radio Gaga, Gentbrugge, …). De muzikale┬áintermezzi zullen voorzien worden door Berlaen en op het einde van de uitzending zal onze premier Alexander De Croo de┬áhoofdaward ‘Zorgwerkgever van het Jaar 2021’ uitreiken.

Dit wil je toch niet missen?

Laat hieronder jouw gegevens achter & we make it happen!

Cheers!

113

INGEDIENDE DOSSIERS

30

GENOMINEERDEN

10

WINNAARS

  Uw gegevens

  Op de hoogte gehouden worden?

  Ik wil graag de ZORG Magazine-nieuwsbrief ontvangen

  Ik wens per e-mail op de hoogte gehouden te worden van interessante initiatieven van ZORG Magazine

  BELANGRIJK:
  - Geen verzendknop bij Internet Explorer? Probeer een andere browser zoals Google Chrome, Modzilla Firefox, Safari, ...
  - Veld niet van toepassing bv. huisnummer toevoeging? Zet een streepje '/' in het veld.
  - Na het verzenden krijgt u een automatische bevestiging in uw mailbox. Check zeker eens de spamfolder mocht u deze niet meteen terugvinden.

  Vragen? Stuur een mailtje naar Alissa.bastiaen@zorgmagazine.be.